ecomail.cz

HORÚCA NOVINKA 
Z LABORATÓRIÍ DIOCHI

T CD4 IMUSEROL

Laboratóriá DIOCHI vyvinuli T CD4 IMUSEROL kapsuly, ktoré spájajú blahodarné účinky kozieho kolostra a bylín. Vynikajúce na silnú imunitu!

Bioinformačný posilňujúci výživový doplnok T CD4 Imuserol je vyrobený z kozieho kolostra, výťažkov z rastliny Coriandrum sativum, s unikátnym pomerom betaglukánov ß-1,3 a ß-1,4 z rastliny Avenna sativa. „Použil by som ho všade tam, kde je znížená imunita a potrebujeme aktivizovať špeciálne T-obranné lymfocyty a receptory CD4,“ hovorí autor produktu, bioterapeut Vladimír Ďurina. Tie sú totiž tým najkvalitnejším základom nášho obranného systému tela v boji proti všetkým votrelcom, ako sú napríklad vírusy, baktérie, plesne, parazity a zvrhnuté rakovinové bunky.

Na dobrú imunitu

„Príroda nám dala tieto substancie v podobe stravy, my sme ich len upravili do unikátnych pomerov, zaktivizovali a zabalili,“ dodáva bioterapeut. Cítite sa unavení, potrebujete podporiť imunitu? A nezostáva vám mnoho času na zázračné riešenie? Je tu naša novinka, T CD4 Imuserol, výživový doplnok, ktorý jeho autor charakterizuje:  „T CD4 – Vytiahni mi tŕň z päty!“

Čínska medicína

T CD4 IMUSEROL harmonizuje predovšetkým meridián riadiaci, osrdcovníka, sleziny a pankreasu, počatia, žalúdka a ďalších energetických dráh.

T CD4 IMUSEROL kúpite TU!

Prečo kozie kolostrum, a nie kravské?

Kozie kolostrum jebiologicky aktívna zmes látok materského mlieka kozy domácej, najzdravšieho zvieraťa, ktoré nikdy netrpí rakovinou.

Kozie kolostrum nie je možné laboratórne vyrobiť a preto ho odborníci na imunitu vysoko oceňujú. Pri zvyšovaní imunity je veľmi aktívne. Je unikátne v tom, že je svojím zložením najbližšie materskému mlieku. Štúdie potvrdzujú, že viac ako 93 % ľudskej populácie je alergickej na látky, ktoré obsahuje kravské mlieko. Kozie mlieko a kolostrum je výborne tolerované či už deťmi alebo dospelými a nie je známe, že by vyvolávalo alergické reakcie. V tele pôsobí zásadotvorne, nepodporuje tvorbu kyslého prostredia a tak pomáha pri ochoreniach tráviaceho traktu a prospieva správnemu vývoju jedinca. Kozie kolostrum obsahuje látky s protirakovinovými účinkami a viac prospešných nenasýtených mastných kyselín ako kravské kolostrum. Oproti kravskému kolostru má tiež väčší obsah vápnika, fosforu a vitamínu D. Dodáva nášmu mozgu serotonín a dopamín– látky, ktoré navodzujú v našom tele pocit radosti a vyrovnanosti.

Kozie kolostrum obsahuje:

Vitamíny: A, B1, B2,B12, C, D, E

Minerály: Ca –vápnik, K – draslík, Mg – horčík, Na – sodík a P – fosfor.

Kyselinu listovú 

Imunoglobulíny: to sú protilátky, ktoré začne organizmus vyrábať, ak sa v tele objaví cudzorodá látka, akou je napríklad vírus. 

Imunoglobulín IgG: je zložka, ktorá je najviac prítomná v kozom mledzive a podporuje fagocytózu (neutralizuje toxíny, vírusy, baktériea plesne).   
Imunoglobulín IgA: zásadným spôsobom ovplyvňuje imunitu slizníc a bráni prieniku vírusov cez sliznicu.3.      

Imunoglobulín IgM: tvorí sav plazmatických bunkách v slezine, lymfatických uzlinách a v kostnej dreni. Podieľa sa na neutralizácii vírusov.     
Imunoglobulín IgD IgE: transportujú látky z krvi a aktivizujú proti alergénne reakcie.
Lactoferín:
viaže železo a glykoproteín a hrá dôležitú úlohu pri jeho vstrebávaní do sliznice čriev, čo sa dá využiť pri chudokrvnosti. Má baktericídne účinky a podieľa sa na imunitných odpovediach. Nepoškodený lactoferín sa vyskytuje len v kozom mledzive a v prvom mlieku. Je jednou z najdôležitejších antibakteriálnych, antimykotických, protirakovinových a antivírusových zložiek.

PRP hormón: reguluje týmus a optimalizuje jeho činnosť. Pri autoimunitných ochoreniach, kedy imunitný systém napadá sám seba, privádza imunitu tela opäť do rovnováhy. Napríklad lupus, diabetes, Crohnova choroba, roztrúsená skleróza, reumatoidná artritída, ulcerózna kolitída, chronická obštrukčná choroba pľúc atď. Tiež pôsobí ako prírodné antibiotikum a reguluje alergické ochorenia ako sennú nádchu, atopický ekzém, atď.
Koenzým Q10:
je dôležitý na poskytovanie bioenergie v svalových bunkách a v srdcovo-svalovom tkanive. Klinické štúdie dokazujú, že u pacientov so srdcovou arytmiou výrazne zlepšuje výkon srdca. Ďalšia štúdia ukázala, že pri užívaní kozieho kolostra telo vo zvýšenej miere produkuje interferón a peroxidázu.Tieto dve substancie sú vynikajúce na podporu imunity onkologických pacientov,pri žltačke typu C a infekciách vírusom HIV rovnako aj pri ťažkých infekčných ochoreniach.

Kyselina fytová: bráni výžive rakovinových buniek.
Cytokíny
: skladajú sa z interleukínov a vďaka nim obranné bunky v tele medzi sebou navzájom komunikujú a koordinujú boj proti pôvodcom ochorenía rakovinovým bunkám.
Rastový faktor:
kozie kolostrum obsahuje najvyššiu koncentráciu aká je v prírode možná. Stimuluje správny rast svalov, kostí, chrupaviek a pomáha pri hojení zranení, pokožky, svalov a ďalších tkanív.
Enzýmy:
súdôležité pre správne fungovanie tráviaceho traktu.
Esenciálne aminokyseliny:
sú základnými stavebnými prvkami ľudských buniek a niektoré z nich si naše telo nedokáže vyrobiť. Ak telo trpí ich nedostatkom, dochádza k oneskorenému hojeniu rán, zápalov a k zníženej koncentrácii. Napríklad esenciálna aminokyselina lyzín je nevyhnutná pre tvorbu kolagénu a udržuje hladkosť vnútornej steny tepien.
Arginín:
prispieva k normalizácii krvného tlaku, zlepšuje periférne prekrveniea má afrodiziakálny účinok. Vytvára sa z neho v tele oxid dusný, ktorý rozťahuje cievy. To sa dá využiť tiež na naberanie hmoty počas cvičenia.
Cystín:
je dôležitým východiskovým materiálom na tvorbu glutathionu, ktorý je jedným z hlavných antioxidantov v tele. Spolu s ostatnými antioxidantami chráni tkanivá pred voľnými radikálmi a spomaľuje starnutie buniek.

Betaglukány Avenna sativa

Ovsený betaglukán v dávke 3g za deň znižuje hladinu LDL cholesterolu. Deje sa to vďaka zvýšenému vylučovaniu žlčových kyselín. Podieľa sa na tom vzájomný pomer betaglukánov ß-1,3 a ß-1,4, s veľmi dôležitou väzbou na ß-1,6 a ich čiastočná rozpustnosť. Ovsené vločky sú jednou z najvýživnejších potravín, ktorú by mal mať oslabený človek na tanieri denne v rôznych podobách. Znižujú ukladanie tuku na bruchu a celkovo v tele. Šetrným postupom sa tiež získavajú z ovseného zrna tie najcennejšie látky a tými sú betaglukány, ktoré sa v ovse nachádzajú v úplne ideálnom pomere. Práve vzájomný pomer betaglukánov a ich vysoká koncentrácia podporujú náš imunitný systém v boji proti rôznym baktériám, plesniam, vírusom a rakovinovým bunkám.